Skip to content
Home
Recepten
Frans
Nederlands
Indonesisch
Indiaas
Italiaans
Borrelhapjes
Japans
Bijgerechten
Soepen
Info
Kruiden
Basisrecepten
Aspergemousse in een glaasje
Gang
Amuse
Keuken
Frans
Trefwoord
asperge, mousse
jup
amuse, asperge, mousse
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Porties :
4
Keukengereedschap
4 Amuseglaasjes
Ingrediënten
1x
2x
3x
320
gr
witte asperges
2
plakjes
gerookte zalm
3
blaadjes
gelatine
150
ml
slagroom
snuf
peper en zout / bouillonpoeder
peterselie om te garneren
Instructies
Week de gelatine in koud water
Kook de asperges gaar
Bewaar 4 dunne asperges voor de garnering
Mix de rest van de asperges in de keukenmachine
Warm de mix weer wat op en los de gelatine er in op
Sla de slagroom lobbig en meng door de aspergemix
Breng op smaak met peper en zout
Verdeel met mengsel over de glaasjes
Steek de overgebleven asperges er in
Laat min. 1 uur opstijven in de koelkast
Garneer de glaasjes met de zalm en peterselie
Copyright 2022 © René de Ruijter
Home
Recepten
Indonesisch
test
Indiaas
.
Frans
.
Nederlands
Italiaans
Italiaans
Info
Kruiden
Basisrecepten