Ga naar inhoud
Home
Recepten
Frans
Nederlands
Indonesisch
Indiaas
Italiaans
Gebak etc.
Info
Kruiden
Basisrecepten
Carpaccio lepel
Heerlijk fris
Gang
Amuse
Keuken
Frans
Trefwoord
Carpaccio, parmezaanse kaas, rucola
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Keukengereedschap
20 Amuse-lepels
Ingrediënten
20
plakjes
Carpaccio
100
gr
Pijnboompitten
100
gr
Rucola
100
gr
Parmezaanse kaas
1
Bakje
Basilicum-cress
Truffelmayonaise ( zelf gemaakt )
Instructies
Rucola klein snijden
Beetje truffelmayo met de rucola vermengen met hierbij wat pijnboompitten
en parmezaanse kaas
In een plakje Carpaccio wat rucola doen en een bolletje van maken, dit op een lepel leggen
Afwerken met een toefje mayo, wat Parmezaanse kaas en een basilicum-cress blaadje
Copyright 2021 © Cercle Des Gourmets
Home
Recepten
Indonesisch
test
Indiaas
.
Frans
.
Nederlands
Italiaans
Italiaans
Info
Kruiden
Basisrecepten