CROSTINI MET HUMMUS, RODE BIET, GEGRILDE COURGETTE EN GEITENKAAS

Gang Amuse
Keuken Algemeen
Trefwoord crostini, hummus
Recept afdrukken
Porties : 4

Ingrediënten
  

  • 2 plakken focaccia brood rozemarijn
  • 30 gr hummus rode biet
  • 1 st rode biet Frans gekookt
  • 8 blokjes geitenkaas zacht op olie
  • 3 plakken courgette groen
  • 20 ml balsamico dressing Hellmans
  • 20 ml olijfolie abequina Valderama
  • Crumble balsamico/truffel Jorda
  • 1 bosje Frisee sla
  • 2 st Hazelnoten bruin
  • 1 dt Bosui

Instructies
 

  • Snijd 2 plakken foccacia van ongeveer 2 à 3 cm, besprenkel deze met olijfolie en gril deze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat.
  • Besmeer de crostini met de hoemoes van rode biet.
  • Snijd de rode biet in fijne bruinoise en breng op smaak met peper en zout en leg deze boven op de besmeerde crostini.
  • Gril de plakken courgettes en leg deze warm in de balsamico dressing en laat marineren.
  • Beleg de crostini met de blokjes geitenkaas en de in vieren gesneden plakken courgettes.
  • Garneer af met de crumble, hazelnoot de frisee sla en eventueel nog wat hoemoes.

Video

Copyright 2022 © René de Ruijter