CROSTINI MET HUMMUS, RODE BIET, GEGRILDE COURGETTE EN GEITENKAAS
Gang Amuse
Keuken Algemeen
Trefwoord crostini, hummus
Recept afdrukken
Delen via e-mail
- 2 plakken focaccia brood rozemarijn
- 30 gr hummus rode biet
- 1 st rode biet Frans gekookt
- 8 blokjes geitenkaas zacht op olie
- 3 plakken courgette groen
- 20 ml balsamico dressing Hellmans
- 20 ml olijfolie abequina Valderama
- Crumble balsamico/truffel Jorda
- 1 bosje Frisee sla
- 2 st Hazelnoten bruin
- 1 dt Bosui
Snijd 2 plakken foccacia van ongeveer 2 à 3 cm, besprenkel deze met olijfolie en gril deze op de grillpan tot er een mooie streep ontstaat.
Besmeer de crostini met de hoemoes van rode biet.
Snijd de rode biet in fijne bruinoise en breng op smaak met peper en zout en leg deze boven op de besmeerde crostini.
Gril de plakken courgettes en leg deze warm in de balsamico dressing en laat marineren.
Beleg de crostini met de blokjes geitenkaas en de in vieren gesneden plakken courgettes.
Garneer af met de crumble, hazelnoot de frisee sla en eventueel nog wat hoemoes.
Copyright 2022 © René de Ruijter