Coquille met crumble van walnotenpesto
Gang Amuse
Keuken Algemeen
Trefwoord amuse, coquille
jup amuse, coquille
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Voor de walnotenpesto
- 1 hand platte peterselie
- 1 hand walnoten
- 1 snuf zeezout
- 1/2 tn knoflook
- 30 gr pecorino of parmezaanse kaas
- 200 ml extra virgine olijfolie
Voor de coquilles
- 8 st coquilles
- 1 snuf zwarte peper
- 1 klontje roomboter
- 4 el panko
- enkel blaadjes cress ( ter garnering )
Voor de coquilles
Verwarm de oven voor op 220 °c
Vermeng 4 eetlepels pesto met 4 eetlepes panko
Laat in een braadslee 3 min. boven in oven kleuren
Bak de coquilles kort in een hete pan
Verdeel de coquilles over de lepels en verdeel hier de crumble over
Werk af met een blaadje cress
Serveer direct
Copyright 2022 © René de Ruijter