Haal de vulling uit de saucijs, vermeng hierin de stukjes pistachenoot ende kleingesneden peterselie
Snijd de filet open zodat je een plat stuk overhoudt ( zo plat als een schnitzel )
Leg een strook alufolie klaar, vet dit in met olijfolie en bestrooi met peper en zout
Leg hierop reepjes bacon ter breedte van de filet, leg hierop de filet
Vorm een rolletje van de vulling en leg deze in het midden van de filet
Rol met behulp van de alufolie op tot een strak rolletje, rol dit goed dicht (event. dubbel )
Pocheer de rolltjes een half uur in water wat tegen de kook aan zit
Haal ze uit het water en laat afkoelen
Groenten
Snijd plakjes van de roosjes bloemkool en bak deze licht
Kook de erwten een paar minuten en maak er een puree van in de keukenmachine
Kook de meiknolletjes in hun geheel en snijd daarna in vieren
Presentatie
Maak een basis-saus voor vlees
Snij dunne lange repen van de pastinaak of schorseneer en frituur deze in zonnebloemolie lichtbruinen laat uitlekken op keukenpapier, bestrooi direct met een beetje zout
Pak de parelhoen uit en bak de rolletjes in olijfolie zodat ze goed warm zijn
Snijd er vervolgens plakjes van ong. 1 cm van
Leg deze mooi op een voorverwarmd bord en giet hierover de vleessaus