Babi Smoor
Heerlijk gerecht
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Porties : 4 Personen
Ingrediënten
- 400-500 gram Varkensvlees
- 3 tenen Knoflook
- 2 blaadjes Salam
- 1 Ui of 2 sjalotten
- 3 schijfjes Gember
- 1 el Citroensap
- 1 tl Ketoembar (korianderpoeder)
- 1 tl Nootmuskaat
- 5 el Ketjap Manis
Instructies
- Snijd het vlees in blokjes
- Snijd de ui en de knoflook fijn
- Bak het vlees even rondom aan
- Voeg na 5 min de ui en knoflook en de gember toe en bak 2 minuten mee
- Voeg de kruiden, de ketjap en de salamblaadjes toe
- Voeg de citroensap toe
- Voeg ong. 250 à 300 ml water toe
- Laat het geheel ong. 40-45 min doorpruttelen en laat eventueel de saus een beetje indikken.
Wijnsuggestie
Heerlijk met rijst en bv boontjes of broccoli o.i.d.
Copyright 2021 © Cercle Des Gourmets
tessssss
ddfdsfsfsfsfsfsfdsfd sfdfd fdsf sdfs fds