Gehaktballen van De Librije
De lekkerste van het land
Gang Bijgerecht
Keuken Nederlands
jup 2022-6
Recept afdrukken
Delen via e-mail
- 400 gr Rundergehakt
- 2 el Ketjap Manis
- 2 el Grove mosterd
- 1 tl Cayennepeper
- 1 st Fijn gesnipperde ui
- 1 st Ei
- 40 gr Paneermeel
- 3 el Roomboter
- 3 el Zonnebloemolie ( dan verbrandt de boter niet )
- 1 post Vleesfond
- 1 tl Zout
Meng alle ingrediënten met het gehakt ( behalve de boter, olie en fond )
Draai hier 4 ballen van
Laat 30 min. afgedekt rusten in de koelkast
Verhit de boter en olie en braad de ballen hierin aan
Voeg de fond toe en event. nog wat ketjap manis
Laat in 45 min. zachtjes gaar worden
Copyright 2022 © René de Ruijter