Gehaktballen van De Librije
De lekkerste van het land
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Porties : 4
Ingrediënten
- 400 gr Rundergehakt
- 2 el Ketjap Manis
- 2 el Grove mosterd
- 1 tl Cayennepeper
- 1 st Fijn gesnipperde ui
- 1 st Ei
- 40 gr Paneermeel
- 3 el Roomboter
- 3 el Zonnebloemolie ( dan verbrandt de boter niet )
- 1 post Vleesfond
- 1 tl Zout
Instructies
- Meng alle ingrediënten met het gehakt ( behalve de boter, olie en fond )
- Draai hier 4 ballen van
- Laat 30 min. afgedekt rusten in de koelkast
- Verhit de boter en olie en braad de ballen hierin aan
- Voeg de fond toe en event. nog wat ketjap manis
- Laat in 45 min. zachtjes gaar worden
Copyright 2021 © Cercle Des Gourmets