Skip to content
Home
Recepten
Frans
Nederlands
Indonesisch
Indiaas
Italiaans
Borrelhapjes
Japans
Bijgerechten
Soepen
Info
Kruiden
Basisrecepten
Groentetaartje
Gang
Bijgerecht
Keuken
Algemeen
Trefwoord
groente, hartig, taartje
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Porties :
4
Keukengereedschap
Kookringen van 8 cm Ø
Ingrediënten
1x
2x
3x
200
gr
vastkokende aardappels (in schijfjes)
50
gr
rode wortel (in schijfjes)
50
gr
gele wortel (in schijfjes)
50
gr
oranje wortel (in schijfjes)
50
gr
maiskolfjes
50
gr
broccoli
3
st
eieren
½
dl
room
1
st
teentje knoflook
50
gr
geraspte kaas
Instructies
Voor de groenten
Blancheer de aardappelschijfjes, de rode, de gele en de oranje wortelschijfjes voor driekwart gaar.
Kook de maiskolfjes en de broccoli 2 minuten en laat in een zeef uitlekken.
Bekleed 4 ringen van 8 cm doorsnee aan de onderkant met alufolie zodat de ei massa er niet uitloopt.
Bekleed de binnenkant van de ringen met bakpapier. Begin de opbouw met aardappelschijfjes, en werk af met de gesneden groenteplakjes.
Voor de vulling:
Maak een mengsel van de eieren, room, knoflook, peper, zout en geraspte kaas
Copyright 2022 © René de Ruijter
Home
Recepten
Indonesisch
test
Indiaas
.
Frans
.
Nederlands
Italiaans
Italiaans
Info
Kruiden
Basisrecepten